+ Husvagn-Svensson AB - Fritidstillbehör - Husbilar - Husvagnar
Husvagn-svensson parasoll

Husvagn, tält, husbil "Skitig" gasolverkstad

Kvaliteten på gasol kan variera. Förorenad gas kan hamna i kretsloppet, något som kan ge allvarliga konsekvenser: Oljiga regulatorer, smutsiga gasanläggningar och defekta värmare, kylskåp och spisar. Detta kan ordnas genom att sätta ett gasfilter mellan slang och regulator.

Denna erbjuder vi i vår webshop: Truma gasfilter

Husvagn, tält, husbil Skötselråd, Fritidsbatterier!verkstad

Viktigt! Viktigt! för att garantin ska gälla.

Följande skötselråd har vi tagit fram för att hjälpa dig få ut det mesta av dina batterier, både livslängdsmässigt och vad gäller funktionssäkerhet. Fritidsbatteriets skötsel avgör till stor del batteriets livslängd. Felaktig laddning är den vanligaste orsaken till att batteriet tar slut i förtid.

Ladda ner pdf fil här: Skötselråd på Batteri

Husvagn, tält, husbil Rätt elkabel

Regler gäller för alla campingplatser i Sverige är att kabeln får vara högst 25m lång, arean på trådarna måste vara minst 2,5mm2 och kabelns skyddsledare ska vara märkt med grönt och gult.

Fukttest

Husvagn, tält, husbil Lastförmågan frågan

Viktigt att tänka på är också att de flesta husbilar är inregistrerade utan all tillvalsutrustning, t.ex. markis, större motor eller AC i bildelen och det ingår i ett paket vid nybeställning.

Fukttest

Husvagn, tält, husbil Farfarsrättigheter

Har du tagit ditt B-körkort före den 1 juli 1996, och inte blivit av med körkortet vid exempelvis en fortkörning, får du köra alla sorters husbilar som är registrerade som personbil klass 2.

Fukttest

Husvagn, tält, husbil Vinterförvaring

Lägg i en växel, låt inte handbromsen vara åtdragen då den kan låsa sig. Töm färsk- och spillvattentankar. Ställ kranarna i öppet mellanläge mellan varmt och kallt, annars kan det frysa sönder. Läs mer: Här

Fukttest

·